E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Novi Yaris

Novi Yaris

za 19.750 KM

Osjeti Yaris energiju uz najpovoljniju ponudu!

Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi o lokalnim uvjetima (neka prikazana vozila mogu sadržavati opremu koja nije dio standardne opreme, pogledajte cjenik, specifikaciju opremu za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu se dobiti od najbližeg ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim posebnim porezom na motorna vozila i PDV-om. Sve doplate opcija odnose se na preporučenu cijenu, za konačnu cijenu s opcijama kontaktirajte Bunjo d.o.o.. Navedeni financijski izračuni su informativni i neobavezujući. Detaljan izračun i konkretnu ponudu zatražite kod ovlaštenog Toyota partnera.

Najpovoljnija Yaris ponuda


Svojim atraktivnim izgledom privući će vas na prvi pogled, a naprednim dizajnerskim i tehnološkim rješenjima osvojit će i vaše srce. Ako tome dodamo i posebnu ponudu u kojoj Yaris 1,0 VVTi sa opremom Luna nudimo za 19,750 KM – jasno je da je ovo pravo vrijeme da sada izaberete najbolju ponudu.


+VIŠE UNUTRAŠNJOSTI 
Novi Yaris je kompaktan, ali njegova unutrašnjost je najprostranija u klasi. 
Preklopiva sjedala omogućuju da jednim pokretom prostor prilagodite svojim trenutnim potrebama+VIŠE ZABAVE 
Yaris je nevjerovatno agilan, sa vrlo malim radijusom okretaja, što vam omogućava okretnu i zabavnu vožnju čak i kroz gradske gužve 
MP3 CD radio, USB ulaz za vanske audio uređaje i Bluetooth sistem telefoniranja i prenosa muzike učinit će da vam je svaka vožnja - pjesma+VIŠE SIGURNOSTI 
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu, zato Yaris već u osnovnoj opremi nudi visoke standarde sigurnosti: ABS, EBD, VSC, TRC, BA i WIL sisteme te prednje i bočne zračne jastuke za vozača i suvozačaCijena Toyota vozila uključuje: 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže i 5 godina besplatne Eurocare pomoći na cesti.


Besplatno isprobajte Yaris

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.