E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

IZABERI RAV4 HYBRID

IZABERI RAV4 HYBRID

73.740 KM

2,5 VVT-i Hybrid (218 KS) Elegant sa automatskim mjenjačem

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Bunjo d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

IZABERI RAV4 HYBRID

PRVI 100% HIBRIDNI SUV

10 godina garancije na hibridnu bateriju

 

 

Izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao, novi RAV4 Hybrid osigurava vam uživanje u vožnji bilo da ste u gradu ili na zahtijevnim off road terenima. Uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana i napredne Toyota Safety Sense sigurnosne sisteme koji su dio osnovne opreme, RAV4 izbor je onih koji u životu ne prave kompromise. Novi RAV4 Hybrid sa bogatim paketom Elegant, dostupan je za 73.740 KM, a između ostalog sadrži:

 

✔ Smart Entry sistem za samostalno otključavanje i zaključavanje vozila
✔ Napredni sigurnosni sistemi Toyota Safety Sense*
✔ Prednji i zadnji parking senzori i kamera za vožnju unazad
✔ Električno otvaranje/zatvaranje prtljažnika sa daljinskim upravljanjem
✔ 18" aluminijski naplatci
✔ Dodatno zatamnjena stakla nazad


Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote - kasko osiguranje za 163 KM mjesečno za model RAV4 Hybrid Comfort 2WD. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje 

Cijena vozila uključuje 5 godina 24-satne besplatne pomoći na cesti Toyota Eurocare, 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže i 10 godina garancije na hibridni sklop. 10 godišnja garancija važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod Bunjo d.o.o..Istražite prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare besplatna pomoć na cesti

Opšta Toyota garancija bez ograničenja kilometraže

 
10 godina bezbrižnosti na hibridnu bateriju

Dezinfekcija vozila


ODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTAKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.slide 5 Bunjo, Sarajevo
Jasmin Ombašić
Voditelj prodaje

+387 33 203 472
Viber ili Whatsapp:
+387 61 746 293

jasmin.ombasic@bunjo.ba
slide 5 Bunjo, Sarajevo
Elma Rastoder
Prodajni savjetnik

+387 33 203 472
Viber ili Whatsapp:
+387 61 746 293

elma.rastoder@bunjo.ba
slide 5 Bunjo, Sarajevo
Selmir Doljančić
Prodajni savjetnik

+387 33 203 472
Viber ili Whatsapp:
+387 61 738 739

selmir.doljancic@bunjo.ba
Zatražite ponudu Besplatno isprobajte Saznajte više Staro za novo
*Napredni sistemi aktivne sigurnosti – Toyota Safety Sense®:
• Automatsko kočenje kod opasnosti od sudara
• Tempomat sa prilagodbom brzine pomoću radara
• Upozorenje prilikom napuštanja saobraćajne trake
• Automatsko prebacivanja dugih i kratkih svjetala
• Sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova


Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Bunjo. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi o lokalnim uvjetima (neka prikazana vozila mogu sadržavati opremu koja nije dio standardne opreme, pogledajte cjenik, specifikaciju opremu za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu se dobiti od Bunjo. Navedene cijene su konačne sa uključenim posebnim porezom na motorna vozila i PDV-om. Sve doplate opcija odnose se na preporučenu cijenu, za konačnu cijenu s opcijama kontaktirajte Bunjo. Navedeni financijski izračuni su informativni i neobavezujući. Detaljan izračun i konkretnu ponudu zatražite kod Bunjo.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.