E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

RAV4

100% SUV. 100% HIBRIDNA SNAGA.
NIŠTA NAPOLA.

Od

56.920 KM

Prikazane pojedine vrijednosti su najviše ili najniže u raspoloživoj paleti motora i ne predstavljaju nužno neku određenu kombinaciju vozila.
Prikazane vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 izračunate su korištenjem kombinovanog ciklusa vožnje (primjenljivi propisi).
Zatvori
Pogledaj izjavu o odricanju odgovornosti

Bez kompromisa

RAV4 je izrađen za vožnju i oblikovan da bi se isticao. Njegov inovativni samopunjivi hibridni pogonski sklop osigurava vam uživanje u svim prednostima električnog pogona. A, uz unutrašnjost koja je podjednako udobna koliko je i prostrana, možete se voziti kroz grad u izuzetnoj sigurnosti i udobnosti, ostavljajući kompromise iza sebe.


U potpunosti RAV4.

Profinjen i individualan, RAV4 objedinjuje istinski karakter SUV-a, izgled i tehnologiju.

Snažni dizajnerski pečatSnažnog, impresivnog nastupa na cesti, RAV4 svojim upečatljivim izgledom privlači poglede, od elegantnih LED glavnih svjetala, uzduž snažnih bočnih obrisa i kroz jedinstvena LED stražnja svjetla - stvarajući izgled koji je individualan i profinjen.

Unutrašnjost oblikovana za vas.Posebna i sofisticirana, s dovoljno prostora za protezanje. RAV4 ima unutrašnjost koja je suvremena, dobro raspoređena i ispunjena smislenom tehnologijom.

RAV4, kao niti jedan drugi SUV.Zahvaljujući inovativnoj platformi TNGA*, težina automobila je smanjena, a njegovo težište spušteno, dok su krutost školjke i preglednost vozača povećani. Rezultat je SUV vrhunskih mogućnosti u kojem možete ići kuda god želite, uz izvanredan izgled i sigurnost.

*Toyotina nova globalna arhitektura

Beskompromisna ravnoteža
izgleda, sigurnosti i sposobnosti.

RAV4 izgleda dorastao zadatku zahvaljujući robusnom vanjskom izgledu i savremenom uređenju unutrašnjosti. A, zahvaljujući velikoj paleti funkcija aktivne sigurnosti koji vam omogućavaju vožnju uz više povjerenja, RAV4zaista ispunjava svoju zadaću.

Konstruisan za svaku cestu i svaki grad.

RAV4 vam pruža pouzdanost u svim situacijama,
od brzih autocesti preko zagušenih gradskih središta
s ograničenjem emisije, do izazovnih uslova na cesti.

Vrhunska udobnost za svakog putnika.

Sprijeda uživate u visokom položaju za vožnju
i sjedištima oblikovanim za savršenu udobnost,
dok na zadnjim sjedištima putnici uživaju u
obilju prostora za sjedenje te izdašnom prostoru za noge,
pa se gotovo mogu ispružiti.

Bezbrižnost - za sve učesnike u saobraćaju.

Toyota Safety Sense je dopunjen dodatnim
inteligentnim funkcionalnostima,
dajući pojmu "pomoći vozaču" sasvim novo značenje.
Ali, ne brinite, vi i dalje imate punu kontrolu.
Istražite sigurnosne funkcije

Galerija

RAV4 osvojio je 5 zvjezdica na EURO NCAP ispitivanju
sigurnosti

 

 

Novi RAV4 ostvario je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožijem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019, zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom, unaprijeđenom Toyota Safety Sense sistemu aktivne sigurnosti koji je u svim verzijama Corolle standardna oprema. Saznajte više

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.