Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Prednosti vožnje hibrida

Toyota hibrid

Bez obzira tražite li ugodniji ili tiši način vožnje, ili želite automobil koji znatno smanjuje potrošnju goriva i emisije štetnih plinova – duga je lista načina na koje vam naših sedam hibridnih modela unosi razliku u svakodnevni život.

Život je jednostavniji uz hibrid, smo uđite i vozite

Možda zvuče komplicirano, ali zapravo naši hibridi su razvijeni kako bi vam maksimalno olakšali način vožnje. Kada pritisnite tipku za uključivanje hibridnog sustava – i dalje je potpuna tišina i ugoda, ali jasno označena poruka da ste spremni za vožnju. Na vama je samo da preko mjenjača odaberete položaj za vožnju, a hibridna tehnologija nadalje sve sama odrađuje.

/
Ugodna, tiha i trenutna isporuka snage

Vožnjom u našim hibridima čuti ćete puno više zvukova iz okoline nego iz motora hibridnog automobila. Upravo takav dojam ostavlja učinkovita hibridna tehnologija, s trenutnom isporukom snage kada vam zatreba – jer oba motora djeluju kao jedno: pogone naprijed bez oklijevanja.

two engines
Baterije koje se nikad ne pune preko zidne utičnice

U našim hibridima ne morate brinuti o autonomiji: jednostavno utočite gorivo kao i u konvencionalnom automobilu i uživajte u najugodnijem putovanja. Kada se baterija ipak isprazni, višak energije benzinskog motora iskorišten je za pogon generatora i punjenje baterije. Ali to nije sve. Baterija se također puni preko sustava regenerativnog kočenja, prilikom usporavanja.

charged hybrid
Blag prema novčaniku i okolišu

Ne samo da ćete uživati u načinu vožnje hibrida, već i činjenici da štedi vaš novac te umanjuje otisak štetnih plinova na okoliš. Naši hibridi su najučinkovitiji u gradu, gdje se do razumnih putnih brzina možete kretati isključivo preko elektromotora, a pri tome ne trošite ni kapi goriva niti emitirate emisije štetnih plinova.

easy wallet
Postoji hibrid za svakoga

Naša hibridna priča započela je 1997. godine s uistinu pionirskim modelom, prvim u svijetu velikoserijskim hibridom – Priusom. Od tada naša hibridna obitelj nezaustavljivo raste, do toga da danas možete izabrati između sedam hibridnih modela u Toyotinoj ponudi, pri čemu smo sigurni da ćete pronaći model koji najviše odgovara vašim potrebama. Ukoliko tražite idealan automobil za sve urbane prilike, Yaris hibrid je stvoren upravo za vas. S druge strane, za veće obitelji savršeno je skrojen Auris TS hibrid. Uistinu vjerujemo da postoji hibrid za svakoga.a

hybrid everyone
Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.