Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Fernando Alonso testirao pobjednički Dakar Hilux

Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobjedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta.

 

Nakon 17 godina izbivanja s tržišta, a zbog ogromnog oduševljenja zaljubljenika u ovaj model, velika potražnja za Toyotom GR Supra je stvorila listu čekanja koja sada broji hiljade ljudi, zbog čega će se uskoro otvoriti mogućnost rezervacije za isporuke u 2020. godini.


Kao nagradu za entuzijazam koji su pokazali za povratak imena Supre, 900 prvih vlasnika Toyota GR Supre u Europi uživat će u nizu posebnih povlastica. Kao članovi skupine Supra 900, dobit će pristup programima izuzetnog iskustva te nizu benefita koji neće biti komercijalno dostupni.Glavni inženjer za Toyotu GR Supru, Tetsuya Tada, komentira: „Želim zahvaliti prvih 900 stranaka na njihovim rezervacijama čime su si osigurali pristup prioritetnim narudžbama nove Toyote GR Supre prije njene službene europske premijere na Ženevskom sajmu 2019. Kao glavni inženjer, ne mogu dočekati trenutak kada će sjesti za upravljač i vjerujem da će strast ponovno zaiskriti te da će se, za što je više ljudi moguće, vratiti radost vožnje.”


U proslavu legendarnog naslijeđa Supre, bit će izrađen i ekskluzivni model Toyota GR Supra A90 Edition. Izrađen u upečatljivoj mat sivoj boji Storm, opremljen mat crnim naplatcima od lake legure od 19“ i sa impresivnom kabinom presvučenom u crvenu kožu. Svih 90 primjeraka A90 Edition je također već rezervisano.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.