E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Olympic Day 2019

Toyota, kao globalni lider u promociji svijeta punog beskrajnih mogućnosti, podržala je ovogodišnju manifestaciju Olympic Day 2019.

Na lokalitetu vrela Bune, nadomak Mostara, više od 300 djece iz 23 osnovne škole iz Mostara i gosti učenici iz Međunarodne osnovne škole QSI Vogošća imali su priliku upoznati se sa 10 različitih sportskih disciplina: karate, gimnastika, judo, boks, badminton, orijentacija, streličarstvo, tavla i šah, streljaštvo i sportsko penjanje kao novi sport koji će se na olimpijskoj listi naći u Tokyu 2020. godine.


Sve vrijednosti sporta mladim učesnicima Olympid Day-a predstavila su zvučna imena domaćeg sporta među kojima su se našli i legendarni skakači sa starog mosta. Događaju su prisustvovali i ambasador Japana u BiH Hideyuki Sakamoto te direktor Toyota Adria Grupacije Kensuke Tsuchiya koji je još jednom istakao Toyotino zalaganje za inkluzivnije društvo u kojem će svaki pojedinac ostvariti svoj puni potencijal.Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.