E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

ZAŠTITITE SVOJU TOYOTU

ZAŠTITNA DODATNA OPREMA/
GUMENE PATOSNICE

Vrlo funkcionalni u kišnim razdobljima zbog jednostavnog čišćenja. Opustite se i uživajte u proljetnim radostima, ali prethodno zaštitite unutrašnjost svoje Toyote po posebnim cijenama.

YARIS 90 KM
NOVI YARIS 92 KM
COROLLA SD 89 KM
COROLLA TS 89 KM
COROLLA HB 89 KM
C-HR 92 KM
RAV4 103 KM
HILUX 97 KM
PROACE VERSO 77 KM
PROACE CITY VERSO 63 KM
HIGHLANDER 214 KM/
GUMENA ZAŠTITA PRTLJAŽNIKA

Otporna neklizajuća plastika s povišenim rubovima za zaštitu od prljavštine ili prolivene tekućine. Onemogućava pomicanje tereta i prtljage tijekom transporta.

YARIS 58 KM
NOVI YARIS 57 KM
COROLLA SD 68 KM
COROLLA TS 68 KM
COROLLA HB 68 KM
C-HR 78 KM
RAV4 84 KM
PROACE VERSO 128 KM
PROACE CITY VERSO 77 KM
HIGHLANDER 103 KMKatalog u PDF oblikuE-naručivanje na servis


NEKA VAŠA TOYOTA OSTANE TOYOTA


Jedino u ovlaštenom Toyota servisu možete dobiti vrhunsku uslugu, originalne dijelove i dodatnu opremu konstruisanu u Toyoti za Toyotu.
BEZBRIŽNOST
Vaša sigurnost nam je na prvom mjestu. Naša usluga i stroge procedure, osiguravaju popravak “iz prve” u cilju brzog i sigurnog povratka na cestu.

KVALITET
Toyota poznaje Vaš automobil bolje od ikoga. Zato jedino originalni dijelovi u potpunosti odgovaraju Vašoj Toyoti jer su isključivo za Toyotu izrađeni.

TRANSPARENTNOST
Vaše povjerenje nam je dragocijeno. Sve što radimo, radimo uz otvorenu razmjenu svih informacija, garantovanu stručnost i kvalitetu naših proizvoda i usluga.

VRIJEDNOST ZA NOVAC
Čuvamo vrijednost Vaše investicije. Naše osoblje je jedino stručno za servisiranje i održavanje vaše Toyote. Na taj način zadržavate i vrijednost Vašeg vozila kroz vrijeme.Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.